Coloccini: – Jeg blir i klubben

Oppdatert: 15. June 2013

Argentineren har besluttet at han blir på St. James’ Park.

Fabricio Coloccini bekrefter at han vil respektere Newcastles ønske om å beholde ham på St. James’ Park i minst en sesong til. Det ble sådd tvil om Newcastle-kapteinens framtid i januar, da det kom fram at han var interessert i å gå tilbake til Argentina av familiære årsaker, og at den argentinske klubben San Lorenzo stod høyt på ønskelisten.

Newcastle tillot ikke forsvareren å forlate klubben den gang, men det forble uklart hva som ville skje i sommer om San Lorenzo fortsatt ville hente midtstopperen. Coloccini har nå vurdert alternativene nøye og har gitt Newcastle et løfte om å gjøre en innsats som tilbakebetaling for tilliten Pardew har gitt han, tross at han uttrykte tvil om klubbvalget.

– Jeg er en takknemlig person og Newcastle har gitt meg muligheten til å spille i Premier League, som er eliten av fotball, så jeg vil bli i Newcastle. Jeg har snakket mange ganger med San Lorenzo om å flytte tilbake med dem, og jeg ønsker meg tilbake, men det kommer ikke til å skje neste sesong, sier Coloccini til britisk presse.

 

You must be logged in to post a comment Login