PSG inn i kampen om Cabaye

Oppdatert: 02. June 2013

Den franske storklubben skal være klare til å by 15 millioner pund for hente franskmannen hjem. 27 år gamle Cabaye skal stå høyt oppe på ønskelisten til de rike franske mesterne foran sommerens shopping. Etter to sesonger i Premier League, skal midtbanespilleren ha fått en plass i hjertet hos klubben som skal kjempe mot Monacos storinnkjøp neste sesong. Og nyheten som gjør situasjonen ekstra ille for Toon Army er at PSG er sikre på å få en avtale i havn.

 

Tre år igjen

Selv om Cabaye har tre år igjen av sin kontrakt på St James Park skal han ifølge britisk presse være en av hovedmålene for den franske storklubben når lommeboka åpnes i sommer. Og med PSG siktende mot Champions League, vil de lokke franskmannen hjem med en fireårig avtale verdt anslagsvis 120.000 pund i uken.

 

Desperat

Alan Pardew skal ettersigende være desperat etter å beholde Cabaye, som også skal være på ønskelistene til blant annet Arsenal og Tottenham. Men ingen av de engelske klubbene skal være interesserte i å konkurrere med budet på 15 millioner pund, som er så høyt at det kan tvinge Newcastle til å gå med på forhandlinger.

Cabaye, som kostet Newcastle bare 4.5 milloner pund da han kom fra Lille i juli 2011, hadde ingen stor sesong i fjor, og det blir spennende å se om han vil finne seg i å spille en ny sesong i England når alternativet er Champions League og muligheten til å vende hjem til Frankrike.

 

You must be logged in to post a comment Login