Byttehandel underveis?

Oppdatert: 29. June 2016

Newcastles interesse for Dwight Gayle ser ut til å munne ut i en byttehandel.

Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder onsdag at Newcastle og Crystal Palace er i ferd med å bli enige om en byttehandel som involverer Andros Townsend og Dwight Gayle.

Signerte kontrakt i april

Gayle, som kom til Palace sommeren for tre år siden, står med 26 mål på 74 kamper for London-laget. Han signerte en ny kontrakt på tre år så sent som i april, og er ventet å ha en prislapp på 10 millioner pund dersom kjøpet skal gjennomføres uten Townsend som en del av avtalen.

Les også: Newcastle jakter Palace-spiss

Townsend har så langt ikke hintet offentlig om et ønske om å dra, i motsetning til Sissoko og Wijnaldum. Likevel er det ikke utenkelig at engelskmannen med mål om landslagsspill, vil forlate klubben i nord til fordel for Premier League.

Ifølge The Chronicle har vingen en klausul i sin kontrakt som gir ham lov til å dra for et bud på 13 millioner pund.

Dro nesten i fjor

Gayle, som har vært plaget med hamstringen, var i ferd med å forlate Palace til fordel for Bristol City sist sommer, etter et bud på ni millioner pund. Overgangen gikk derimot i vasken før partene kom til en endelig avtale.

Også Aston Villa skal være interessert i spissens tjenester, i deres kamp for å komme tilbake til engelsk toppdivisjon. Gayle, som kostet seks millioner pund da han kom til Palace fra Peterborough, skal på sin side være interessert i å jobbe under Benitez, noe som kan få Newcastle til å seile opp som favoritter i kampen om spissens underskrift. Ryktene skal dessuten ha det til at Gayle allerede har diskutert personlige betingelser med Newcastle for å komme nærmere en avtale.

Vi følger saken videre!

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

 

You must be logged in to post a comment Login