Brasiliansk spiss på radaren

Oppdatert: 25. November 2019

Joelinton har ikke fått det helt til i Newcastle-drakten enda, men det har ikke skremt klubben fra å følge en annen brasiliansk spiss tett.

Ifølge The Chronicle har Newcastle 23 år gamle Gabriel Barbosa på radaren. Spissen er Inter Milan-eiendom, men er for andre sesong på rad utleid til en brasiliansk toppklubb. Der har det virkelig løsnet for spissen, som kun har maktet å notere seg for én scoring på ti opptredener i Inter Milan-drakten. Denne sesongen spiller Barbosa for Flamengo. På 38 kamper har spissen notert seg for 31 scoringer og ti målgivende pasninger. Etter planen skal spilleren tilbake til Italia allerede i januar. Siden 2016 har spissen fått fem kamper på A-landslaget, hvor det har blitt to scoringer.

Newcastle skal ifølge rapportene ikke anse Dwight Gayle eller Yoshinori Muto som en del av fremtidsplanene til klubben. Skulle det komme inn bud i januar på spillerne, vil Newcastle definitivt gå i dialog. Også med tanke på usikkerheten rundt Andy Carroll, både med kontrakt og muligheten for å pådra seg nye skader, gjør naturligvis at klubben har spisser i kikkerten. Ikke minst som følge av Newcastles spisser – iallfall før kampstart mot Aston Villa – kun har to mål mellom seg denne sesongen.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login