Garde skal være nær jobben

Oppdatert: 11. January 2015

Remi Garde skal nærme seg stillingen som Newcastles nye head coach, men det skal også pågå samtaler med flere kandidater.

Flere britiske og franske medier melder at Remi Garde nærmer seg stillingen som head coach i Newcastle.

Ifølge engelske The Telegraph er Newcastle allerede i gang med forhandlinger med 48-åringen om å bli klubbens hovedtrener, med administrerende direktør Lee Charnley som ledende part i samtalene. Garde, som sa opp jobben i Lyon i mai, skal være klar til å ta over lederrollen i Newcastle på kort varsel.

Franskmannen, som blant annet har fortid som spiller i Arsenal da Gunners vant sitt seriemesterskap i 1997/98, har også vært linket tilbake til London. Nå kan det derimot se ut som han ender lenger nord i England. Og Gerard Houllier gir Garde gode skussmål.

– Garde er en topp mann og en flott trener. Han er intelligent, kjenner ligaen og vil absolutt være en god kandidat, sier Houllier

Fransk journalist og fotballekspert, Julien Laurens, har følgende å si om trenerkandidaten: Hvis Newcastle bringer Garde til klubben, kan de forvente en lignende tilnærming som det Wenger har hatt med Arsenal. De to er veldig like i tankegang og filosofi.

Lørdag meldte flere engelske aviser at Garde var i London, og at det ble holdt samtaler med Newcastle i etterkant av 2-0-tapet mot Chelsea. Newcastle-avisen The Chronicle slår søndag fast at det så langt ikke foreligger noe kontraktstilbud.

Sky Sports melder på sin side at Garde skal være en av tre kandidater som nå er igjen på listen over potensielle menn til å fylle Pardews sko. Ifølge nyhetsbyrået skal samtaler med ytterligere en mann holdes i løpet av de neste 24 timene.

Vi følger utviklingen videre.

You must be logged in to post a comment Login