Bud på Taylor avslått

Oppdatert: 27. June 2011

Swansea City har i ettermiddag bekreftet at de har avslått et bud fra Newcastle på forsvarsspilleren Neil Taylor.Ryktene har svirret lenge og Neil Taylor skal ha hatt en klausul i kontrakten som gjorde at han allerede har hatt muligheten til å prate med Newcastle. Nå bekrefter altså Swansea at de har avslått et bud fra Newcastle.

Vi ser på Neil som en ung, talentfull walisisk spiller som har en viktig rolle i klubben, sa Swanseas styreformann Huw Jenkins til Swanseacity.net.

Vi hentet han fra Wrexham og har hjulpet utviklingen hans. Han tok nivået i CCC veldig bra og vi ser frem i mot å se han i en viktig rolle i Premier League.

Dette er grunnen til at vi avslo Newcastle sitt bud. Jeg han snakket med agenten til Taylor og han fortstår situasjonen. Vi har en stor utfordring foran oss i premier League, men sammen kan vi fortsette utviklingen klubben har hatt de siste sesongene, avsluttet styreformannen.

Så gjenstår det å se om Newcastle kommer tilbake med et nytt og forbedret bud. Ryktene skal ha det til at Taylor ønsker seg til Newcastle, så at han velger å legge inn en transfer request om Swansea ikke vil forhandle vil ikke være noen overraskelse.

You must be logged in to post a comment Login