Arsenal v Newcastle 3-0

Oppdatert: 28. April 2014

Newcastle var ikke i nærheten da de ble slått av et Arsenal i lekent humør på Emirates i kveld.

Kampens første scoring kom i det 26. minutt da Cazorla slo et frispark fra midten av banen og inn foran kassa. Ballen svevde over forsvarslinjen og spratt i bakken framfor bortelagets sisteskanse. Nederlenderen fikk imidlertid ikke fatt i den, for der var Laurent Koscielny raskere på avtrekkeren og nærmest skled ballen i mål.

Den andre scoringen kom i det 42. minutt da Giroud fikk to muligheter alene med Krul. Både første og andre forsøk klarte keeperen å redde, men returen gikk omsider til en offside-plassert Mesut Özil, som fikk en enkel jobb fra to meter. Ballen gikk mellom beina på Debuchy, som forgjeves prøvde å blokkere tyskerens vellykkede treff.

Hjemmelaget pøste på i andre omgang og puttet den tredje i det 66. minutt da Ramsey, Özil og Giroud kombinerte fint. Ramsey skar inn i banen ved kanten av bortelagets sekstenmeter og la ballen igjen til Özil som hadde tatt løpet bak waliseren langs vertenes venstre fløy. Arsenals playmaker fikk god tid og siktet seg inn på hodet til Olivier Giroud, som med pannebrasken, og fra kloss hold, gjorde vertenes tredje for kvelden.

You must be logged in to post a comment Login