Arbeider med å hente to Howe-elever

Oppdatert: 29. December 2021

Ifølge troverdige The Telegraph håper klubben at Kieran Trippier er førstemann inn portene på St. James’ Park, og at han får følge av en tidligere Howe-elev.

Trippier har i lengre tid vært linket til klubben, og han skal overraskende nok være interessert i å slutte seg til The Magpies. En overgangssum for spilleren antas ikke å være et problem, så det er utelukkende konkurransen om spilleren og de personlige betingelsene som kan by på utfordringer. Manchester United har i lang tid vært linket til høyrebacken, men trenerskiftet har nok bidratt til å kjølne interessen.

Ifølge tidligere rapporter vil 31-åringen bli klubbens best betalte spiller med god margin, om han skulle signere for Newcastle. Spilleren står med 35 landskamper og kan vise til langvarige gode prestasjoner på høyresiden i Burnley, Tottenham og Atletico Madrid. Newcastle håper, ifølge The Telegraph at spilleren allerede er på plass i løpet av neste uke. Trippier ble hentet til Burnley av nettopp Eddie Howe.

The Telegraph melder også at Newcastle arbeider med å hente Lloyd Kelly til klubben. Den 23 år gamle forsvarsspilleren, som primært operer sentralt, ble hentet til Bournemouth av Howe i 2019. Der har han blitt værende siden, og har hjulpet Championship-klubben øverst på tabellen. Denne sesongen har også den venstrebente mannen fått æren av å bære kapteinsbindet.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login