Lyon-spiller på radaren

Oppdatert: 21. December 2021

Ifølge troverdige Simon Jones, som skriver for Daily Mail, er Moussa Dembele en spiller Newcastle har på blokken før overgangsvinduet åpner.

Jones melder at Lyon skal være villige til å lytte til bud på spissen. Franskmannen meldte en midlertidig overgang til Atletico Madrid for ett år siden, men Covid-19 og andre omstendigheten gjorde oppholdet til ingen suksesshistorie. I Spania ble det med syv opptredener og ingen scoringer. Inneværende sesong i Frankrike har også vært av det skuffende slaget for måljegeren. Spissen har mistet ti kamper på grunn av et beinbrudd, men har vært i aksjon i lagets seks siste oppgjør. Fasiten denne sesongen er tolv kamper og fire scoringer.

Dersom Newcastle ønsker å gjøre alvoret av interessen, kan veien å gå være å signere spissen på en midlertidig avtale med opsjon på kjøp. Det var det Atletico Madrid gjorde, som da valgte ikke å benytte seg av opsjonen i avtalen.

Foruten forrige sesong, hvor det kun ble ett mål på 23 kamper, har 25-åringen til å vane å gjøre mål der ha befinner seg. På 120 opptredener for Lyon er fasiten 49 scoringer. I Celtic gjorde franskmannen 51 mål på 94 kamper, mens han som unggutt i Fulham noterte seg for 19 fulltreffere på 64 oppgjør.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login