60 millioner pund tilgjengelig?

Oppdatert: 12. July 2015

Mike Ashley skal være villig til å bruke 60 millioner pund på spillere i løpet av sommeren. Wijnaldum kan bare være starten på et unikt overgangsvindu for Newcastle, da stallen skal kraftig oppgraderes for å møte McClarens mål om en 8. plass og cupgull. 

Det er blant annet The Mirror som melder at Ashley skal være villig til å åpne lommeboken på vidt gap for å innfri den nye managerens målsetning.

Neste kjøp på listen skal være serbiske Mitrovic, og klubbene skal være enige om en overgangssum. Spissen som har vært i kikkerten til Carr i hele vår skal nærme seg, selv om det har blitt nevnt at problemer rundt kontrakten, usikkerhet rundt hans personlighet, og at han venter på et tilbud fra Porto gjør at han enda ikke har blitt klar. Likevel håper Newcastle at han skal bli klar før turnéen i USA neste uke. For dere Football Manager-entusiaster der ute kan det nevnes at Mitrovic tidligere har blitt oppført som en Newcastle-tilhenger på spillet, samt at han nå nylig er blitt kåret til det 15. største talentet av spillgiganten (“vår egen” Ødegaard på en 2. plass).

Er det slik som The Mirror påstår at Ashley skal åpne pengeboken i sommer, så vil de eventuelle rekordkjøpene av Mitrovic og Wijnaldum bare være starten. Det skal sies at britisk media ofte skriver for å selge aviser, men i følge rapportene skal man fremdeles være ute etter engelske Charlie Austin til tross for at Mitrovic kan bli klar i løpet av helgen. Dette kan også være en reaksjon med at Papiss Cisse kan være på vei til tyrkisk fotball. Også den franske vingen Thauvin er fremdeles aktuell for en overgang fra Marseille.

Forsvarsspillere trenges også, og det snakkes nå om Stuttgarts sin 22 år gamle stopper Antonio Rudiger – som også skal være aktuell for tyske Wolfsburg. Rudiger har 6 kamper for det tyske landslaget etter å ha debutert i fjor høst. I tillegg florerer det rykter om at kamerunske Allan-Romeo Nyom skal være aktuell for en overgang fra spanske Grenada, og den afrikanske høyrebacken skal bli sett på som en backup for kapteinsaktuelle Janmaat. Landslagskameraten med Tiote har spilt 210 kamper for Kamerun, har tidligere blitt linket til klubber som Barcelona, Inter.. og Stoke. 

Av de nåværende spillerne så sies det at Tim Krul skal være aktuell for en ny kontrakt med Newcastle. Keeperen skal visst nok være fornøyd med å få Wijnaldum til klubben, noe han har prøvd på siden de ble kjent for 6 år siden. Newcastle skal likevel være åpen for å selge Coloccini om riktig tilbud tikker inn på kontoret på Tyneside, mens Haris Vuckic kan være på vei vekk med interesse fra Bolton som en mulig utvei.

You must be logged in to post a comment Login