Yedlin skadet

Oppdatert: 08. March 2017

Den amerikanske høyrebacken har pådratt seg en lårskade, og Rafa Benitez sier han kan være ute i omtrent 2 uker.

DeAndre Yedlin gikk glipp av kampen mot Reading i går, og Jesus Gamez fikk en etterlengtet start på høyrebacken i det målløse oppgjøret.

Etter kampen ga Benitez en oppdatering på Yedlin.

Yedlin merket ikke at han hadde problemer mot Brighton. Vi prøvde å spare han mot Huddersfield, men han måtte komme innpå.
Men han klaget, og det tyder på at det fort blir en eller to uker på sidelinjen. Han har fått en smell, kanskje en liten rift.

Newcastle har relativt god dekning på høyrebacken med nevnte Gamez og Vurnon Anita, men fraværet til Yedlin blir sett på som et stort salg allikevel, tatt i betraktning amerikanerens prestasjoner denne sesongen.

Fornøyd manager

Men Benitez var ikke altfor nedbrutt etter skaden, etter å ha fått med seg 7 poeng på 3 bortekamper mot Brighton, Huddersfield og Reading.

Det viktigste er at vi har vist at vi kan komme til baner hvor hjemmelaget spiller bra og har ballen mest, og at vi allikevel har kvaliteter nok til å vinne.
Fansen vår som reiser på disse kampene vil være fornøyd med 7 poeng, men det kunne ha vært mer. Allikevel, vi har prestert godt i de siste tre kampene.

 

You must be logged in to post a comment Login