Williamson spilte for reservene

Oppdatert: 15. December 2011

Mike Williamson spilte 45 minutter for Newcastles reservelag i 1-1-kampen mot Bolton tirsdag. Midtstopperen har vært ute med en ankelskade siden ligacupkampen mot Scunthorpe i august.

Williamson sier til klubbens offisielle nettsider at han føler seg i fin form. Og det vil være gode nyheter for manager Alan Pardew, som sliter med mange skader i en tynn tropp.
– Jeg føler meg helt frisk. Planen i dag var å spille 45 minutter, og komme i gang igjen, for deretter å trene godt på torsdag og fredag. Det minte meg om hva jeg har savnet. Det var bra og jeg likte det. Det var godt å få støvlene på føttene igjen, og nå som jeg er tilbake håper jeg bare å bli i enda bedre form. Skader er frustrerende, men det er en del av fotballen. Det har vært godt å se laget gjøre det så bra, og liker rosen de har fått for å ha jobbet så hardt, sier midtstopperen.

På tross av Steven Taylors alvorlige skade og Fabricio Coloccinis lårstrekk, så vil ikke 28-åringen forhaste sin rekonvalesens.

– Jeg vil akselerere det så hurtig som mulig, men ikke på bekostning av noe. Men kneet og ankelen min er bra nå, så det handler bare om å få flest mulig kamper i beina, og så mye fitness og løping som jeg kan, avslutter Williamson.

 

 

 

 

Twitter: @TAN_Joakim

You must be logged in to post a comment Login