Simpson avventer – Maiga inn?

Oppdatert: 13. December 2011

Danny Simpson har avvist et tilbud om å skrive under ny kontrakt idag. I mellomtiden svirrer det med rykter rundt Modibo Maiga.

Simpson har gjort stor suksess etter overgangen fra Manchester United. Han har nå avslått et nytt kontrakt forslag, noe som gleder QPR og Aston Villa, som begge skal være interesserte i han.
Danny har to år igjen av kontrakten sin og samtalene om ny kontrakt skal ha blitt flyttet frem til sommeren. Simpson skal nemlig ha blitt fortalt at det er uaktuelt at han forlater klubben i januar-vinduet som stadig nærmer seg.
Grunnen til at ingen ny kontrakt blir signert, skal handle om personlige årsaker og ikke om lengden på kontrakten.

Ryktene har også blåst opp igjen rundt Modibo Maiga. Det virket som om Maiga skulle komme til Newcastle i august, men den avtalen ble ikke noe av. Maiga ble observert i Newcastle tidligere i år og sa blandt annet dette til Chronicle:

– Jeg har møtt alle i Newcastle
– De vil ha meg og dette er ikke hvilken som helst klubb. Premier League er drømmen.

Ryktene i Frankrike sier hvertfall at spissen er i england for å ta den vanlige legesjekken og at det er stor sjangs for at han ender opp med en undertegne en fireårskontrakt med Newcastle.

Skulle Maiga ende opp i Newcastle, vil han miste opp til seks uker av hans første to måneder i klubben, grunnet landslagsspill for Mali i African Cup of Nations.

 

Twitter: @HenrikR_TAN

You must be logged in to post a comment Login