Wenger sikler på Cabaye

Oppdatert: 27. August 2012

Med 5 dager igjen av overgangsvinduet, er rykteflommen i ferd med å ta seg opp.

Daily Mail hevder i alle fall mandag at Cabaye befinner seg øverst på Arsene Wengers ønskeliste. Mens de siste timene av overgangsvinduet renner sakte, men sikkert bort, ryktes det nå om en 15 millioner pund-overgang for vår midtbanejuvel. Med andre ord ønskes Cabaye til Emirates for samme sum som Gunners fikk for Song, da kameruneren ble solgt samme dag som årets sesong startet.

Wenger, som tidligere har utelukket en overgang for Tiote til Arsenal, skal også være interessert i å hente Yann M’Vila til klubben. En spiller også Newcastle har vist interesse for i sommer.

– Jeg er godt fornøyd med de spillerne jeg har, men håper samtidig at vi vil foreta oss noe før vinduet stenger. Tiote er en god spiller, men han er ikke på vei til Emirates.

Likevel er det ingen tvil om at Arsenal er ute etter forsterkninger, etter at de har åpnet serien svakt. Med 0-0 mot både Sunderland og Stoke i de første to rundene, er de allerede 7 poeng bak serieleder Chelsea, om enn med 1 kamp mindre spilt.

Daily Mail hevder likevel at et bud ikke er sendt til Newcastle, og Alan Pardew bekreftet etter kampen mot Chelsea at det skal mye til før noen forsvinner ut døra.

– Alle spillerne jeg har er veldig viktige nå, og de er vanskelige å erstatte. Hvis noen får tak i en av dine beste spillere vil du gjerne erstatte han. Men nå er tiden knapp, og andre klubber tviholder også på sine spillere. Det nytter ikke å tro man kan hente hvem som helst, sier Pardew til avisa.

You must be logged in to post a comment Login