Vurderer flere talentfulle vinger

Oppdatert: 10. July 2017

Sannsynligheten er stor for at Newcastle endelig kommer til å rekruttere en ny kantspiller i løpet av uken. Felles for samtlige av vingene som linkes til klubben, er at de er hurtige og (de fleste) er i begynnelsen av 20-årene.

Adama Traore (21) og Sheyi Ojo (20) er spillere som Rafa vurderer. Mens en overgang for førstnevnte krever et stort pengebeløp, er sistnevnte bare aktuell for et låneopphold. I løpet av helgen har også noe eldre Jesus Navas (32) og Jefferson Montero (27) blitt linket til klubben. Førstnevnte er kontraktsløs men vil koste dyrt i form av lønnsutbetalinger. Montero vil derimot være tilgjengelig for et beskjedent pengebeløp, da han bare har ett år igjen av sin kontrakt med Swansea.

Sent søndag skriver The Mirror at Jacob Murphy også er en mann Benitez vurderer å signere. Norwich-spilleren imponerte stort forrige sesong, og viste også gode prestasjoner under u21-EM i sommer. Newcastle hadde speidere på plass, og hadde angivelig 22-åringen som en av de utpekte attraksjonene. Tidligere i sommer skrev The Chronicle at Murphy var en av flere talentfulle kantspillere som Newcastle følger tett. Nå hevder The Mirror at Newcastle jobber for å signere engelskmannen for en sum omkring 8 millioner pund. Også Crystal Palace og Southampton er interessert i 22-åringen, men ifølge avisen skal Newcastle være i førersetet.

Forrige sesong scoret Murphy åtte ganger og hadde like mange assists på 37 ligakamper. Han scoret ett mål i begge oppgjørene mot Newcastle, samt leverte en målgivende pasning på disse kampene.

You must be logged in to post a comment Login