Vil prioritere offensivt

Oppdatert: 08. April 2014

Alan Pardew sier angrepsspillere vil prioriteres når overgangsvinduet åpner.

Newcastle-manageren har litt av en jobb å gjøre, om han skal overbevise fansen etter det som har vært en laber vårsesong. Resultatene har sviktet etter at Cabaye dro til PSG i januar, og med Remy ute har laget prestert forsvinnende lite. Ett mål og en seier er status uten den innleide franskmannen på banen, og nå går manageren ut og sier at angrepsspillere vil bli prioritert under sommerens overgangsvindu.

I tillegg til at Remys låneavtale går ut ved sesongslutt, ser også trofaste Shola Ameobi ut til å forsvinne fra klubben, da partene ikke har fått i stand en ny kontrakt for spissen som står fri til sommeren.

– Vi vet at vi har penger å bruke til sommeren, og de kommer vi til å ha bruk for, spesielt på offensive områder, sier Pardew til Shields Gazette.

Newcastle har i opptrappingen til overgangsvinduet også utpekt Lee Charnley til stillingen som administrerende direktør for å bistå Pardew, og Charnley skal jobbe tett med manageren i jakten på nye spillere .

– Vår utfordring er å sørge for at vi bruker de midlene vi har tilgjengelig på en forsiktig og riktig måte for å sikre at vi får maksimalt utbytte av hver krone vi investerer i troppen. Vi vil fortsette å handle på en økonomisk forsvarlig måte og leve innenfor våre midler, sier Charnley i et intervju.

 

You must be logged in to post a comment Login