Vil ikke selge Lacazette

Oppdatert: 31. July 2014

Newcastle har forsøkt seg på å få igang samtaler rundt en overgang for den franske vingen Alexandre Lacazette. Dessverre ser det ikke ut til at spillerens arbeidsgiver Lyon vil tydeligvis ikke snakke.Det er heller ingen hemmelighet at Newcastle ønsker å kvitte seg med vingene Jonas Gutierrez og Gabriel Obertan. Likevel ser det ut til at klubben ønsker å signere minst en vingspiller, og Lacazette skal være den utvalgte som Pardew og co har sett seg ut. Lacazette skal være verdsatt til 20 millioner euro.

Lacazette skal tidligere i sommer også ha vært linket til Liverpool, men den klubber virker nå å være ferdig med sine signeringer, uten at man kan være for sikker på det.

Problemet skal være at Lyon ikke skal være villige til å diskutere prislappen på 20 millioner pund, men Newcastle skal kun være interresert i å åpne sjekkheftet dersom det foregår et sommersalg.

Skulle Graham Carr klare å snakke til seg litt rabatt slik at Ashley drar gullkortet, vil det være kronen på verket at hva som må sies å være en av de bedre overgangsvinduene før sesongstart på mange år.

Ellers kan også newutd.no fortelle at Gabriel Obertan, som ikke fikk bli med klubben til New Zealand, nå igjen trener med førstelaget, mens Jonas Gutierrez må trene med en ikke navngitt klubb, og har fått beskjed om at han ikke har noen fremtid på St. James Park.

You must be logged in to post a comment Login