Vil fristille en rekke talenter

Oppdatert: 01. March 2016

Newcastle skal være klare til å fristille flere av sine juniorspillere, deriblant U-18-kapteinen.

Det er lokalavisen The Chronicle som tirsdag melder om sommerens planer for Newcastles juniorlag. Klubben har valgt å avstå fra å tilby nye avtaler til en rekke av sine nåværende unge spillere. Ben Pollock, Luke Charman, Louis Johnson, Jake Trodd og Lewis Suddick skal alle være blant disse.

Ifølge avisen har andre klubber allerede meldt seg på i kampen om de unge spillerne, og ønsker å gi dem et liv etter St. James’ Park. Pollock, som blant annet har vært kaptein for U-18-laget og spilt fem ganger for reservelaget, skal være en av de mest ettertraktede. Han var også en del av troppen som spilte i FA Youth Cup denne sesongen.

Spilleren er i tillegg sønn av tidligere Middlesbrough og Bolton-spiller Jamie Pollock, og med slike kontakter er det antatt at en rekke klubber står klare til å tilby midtstopperen en avtale.

Charman startet karrieren som spiss, men har denne sesongen funnet sin rolle på midtbanen. Johnson har på sin side spilt 15 kamper for U-18-laget denne sesongen, og scoret fem mål. Suddick har også vært en gjenganger i ungdomslaget med 13 kamper og to mål denne sesongen, og høyrebacken fikk sin debut for førstelaget i vennskapskampen mot York i juli i fjor.

You must be logged in to post a comment Login