Velkommen tilbake, Spiderman

Oppdatert: 22. December 2014

Jonas Gutierrez gjorde mandag sitt etterlengtede comeback på fotballbanen, da han bidro til seier for u21-laget. 

Jonas som nå er tilbake i Nordøst-England etter å ha beseiret kampen over kreften, har de siste dagene trent med førstelaget til Newcastle. Mandag spilte Gutierrez 89 minutter for reservelaget, da han hjalp laget til 4-1-seier over West Ham. En særdeles sterk prestasjon av den hardtarbeidene argentineren, som de siste månedene har vært i hjemlandet sitt for kreftbehandling. Kampen i dag var Gutierrez’ første kamp på nesten ett år i Newcastle-drakt. Sist gang 31-åringen spilte for førstelaget var imidlertid for over ett år siden – da han den 5. oktober entret banen fra benken i bortekampen mot Cardiff. Mandag fikk Spiderman æren av å bære kapteinsbindet for u21-laget.

Pardew uttalte tidligere denne måneden at Gutierrez nå stiller på samme linje som resten av troppen, og at det nå er opp til argentineren å overbevise om at han fremdeles er en plass verdig på laget.

Totalt står Gutierrez på 194 kamper og elleve scoringer for NUFC. Forrige sesong ble det bare seks kamper totalt på Spiderman, derav fire av dem på utlån hos Norwich.

Målene til Newcastle ble mandag scoret av Bigirimana, Roberts, Campbell og Gibson.

You must be logged in to post a comment Login