Unggutta banker på døra

Oppdatert: 24. November 2014

Unggutten Callum Roberts banker på førstelagsdøra på Tyneside, avslører Alan Pardew. I helga ble unggutten tatt ut i troppen mot Q.P.R.

Roberts kom ikke med i den endelige kamptroppen lørdag, men han nærmer seg ifølge Pardew.

17-åringen er inne i sitt siste år av en to-års lærlingkontrakt på Little Benton Academy, og har vært i super form for et U21-lag som topper sin divisjon. Og ting tyder på at Newcastle kan være interessert i å signere han på en profesjonell kontrakt etterhvert.

Og med mange skader på nøkkelspillere før kampen mot Queens Park Rangers, så vår manager Alan Pardew for seg å ta med den lovende spissen på benken.

Callum Roberts fikk akkurat ikke plass til den kampen, men Pardew sa til Newcastles egen nett-tv nufcTV: “Jeg liker han! Han har enorm teknikk og ferdigheter.”
“Vanligvis ville han ikke ha vært inkludert så tidlig, fordi han er i en forberedelsesfase, han har fortsatt igjen et år på akademiet, og han er bak spillere som Armstrong og Aarons i køen. Men han banker på døra!”

Stadig bedre på utvikling

Lørdagens kamp mot Q.P.R. endte som de fleste sikkert har fått med seg, med 1-0, vår femte strake seier i ligaen. Men noe annet positivt å ta med seg fra den kampen, er at Newcastle avsluttet kampen med fire egenproduserte spillere i Tim Krul, Adam Armstrong, Sammy Ameobi og Paul Dummet.

I tillegg satt Remie Streete på benken, som ble tilbakekalt fra Port Vale på lån.

Om Streete, sa Pardew: “Streete har gjort det strålende på lån. Det er morsomt med alle de lokale guttene, og vi begynner å få en god del av dem”.

You must be logged in to post a comment Login