Ung duo har signert

Oppdatert: 08. July 2016

Peter Beardsley får to nye menn på laget.

Nysigneringene kommer på rekke og rad for Newcastle. Ikke før var Jesus Gamez presentert, så kommer klubben med nyheten om at signeringene av spissen Yasin Ben El-Mhanni og forsvareren Stuart Findlay er gjennomført.

Tjue år gamle El-Mhanni har satt pennen på papiret og signert en proffkontrakt som binder han til Newcastle, det samme har Skottlands U21-spiller Findlay gjort. Det melder klubben på sine offisielle nettsider. Begge spillerne vil gå inn i Peter Beardsleys U-21-tropp.

Ikke fått med deg vår podcast? Hør alle episodene her!

El-Mhanni, som kommer fra London, startet sin karriere i Barnet før han gikk videre til Aldershot Town, Farnborough og Lewes. Forrige sesong ble tilbragt i Chelsea, der han fikk sin debut for U-21-laget mot Middlesbrough i april.

Midtstopper Findlay forlot på sin side Skottland i sommer, etter å ha tilbragt den siste tiden på lån hos Kilmarnock. Han har tidligere vært innom Greenock Morton og Dumbarton.

Les også: Newcastle har kontaktet Forren

Beardsley er svært positiv til sine to nye menn.

– Det er spennende både for dem og for oss, og en svært god nyhet for klubben. Vi er spente og ser fram til å se hva disse spillerne klarer å levere. De er gode gutter, som vil passe fint inn i spillergruppen, noe som er viktig når vi nå skal starte arbeidet sammen, sier Beardsley.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login