Ukens overgangsrykter

Oppdatert: 12. August 2020

Få med deg de ferskeste overgangsryktene i tillegg til bekreftede overganger til Newcastle United.

Saken oppdateres jevnlig med siste overgangsnytt.

Søndag 16. august

17:14

Freddie Woodman har signert en ny treårsavtale med Newcastle. Klubben bekrefter nå dette, og informerer videre at den unge keeperen vil bli lånt ut til Swansea City også kommende sesong.

Torsdag 13. august

19:41

Kommer Nabil Bentaleb likevel? Sport Witness melder nå at Newcastle fortsatt er interessert i å hente midtbanespilleren permanent, men til en lavere pris enn det som først var forespeilet.

Det skal være snakk om en overgangssum på rundt €5-6m.

18:34

Chris Waugh fra The Athletic melder nå at Tom Allan har signert en ny toårskontrakt for Newcastle, samtidig som han blir lånt ut til Accrington Stanley kommende sesong.

20-åringen har gjort det bra for U23-laget denne sesongen og har levert elleve scoringer på 16 kamper. I januar fikk han sin førstelagsdebut i FA Cupen, der han også noterte seg for en scoring.

Onsdag 12. august

18:40:

I følge Sky Sports er Crystal Palace svært nærme å bli enige med Queens Park Rangers for en overgang for Ebera Eze. Den engelske 22-åringen har vært linket til flere klubber i Premier League gjennom sommeren, blant annet Newcastle. Palace skal ha budt £12m, men QPR ønsker en overgangssum på nærmere £20m.

17:01:

Nottingham Forest bekrefter at Jack Colback har signert en permanent kontrakt, etter at han ble frigitt av Newcastle i slutten av juni.

16:23:

Daily Mail melder nå at Newcastle er svært nærme en signering av midtbanespilleren Jeff Hendrick. 28-åringen, med 122 kamper i Premier League, ble frigitt av Burnley etter inneværende sesong, og vil kunne tilføre med dybde sentralt i banen for Newcastle.

I samme sak skriver avisen at Newcastle fortsatt er interessert i Callum Wilson og Harry Wilson, uten å gå noe mer konkret inn på hvor nærme klubben er kommet. Det kan også legges til at Callum Wilson har samme agent som både Lascelles, Gayle og Dummett.

 

Mandag 10. august

17:04:

Den tyske avisen Bild melder nå at Benfica er ute av kampen om den tyske midtstopperen Robin Koch. Portugisiske Record meldte på søndag at Newcastle var blant klubbene som var inne i drakampen om den tyske midtstopperen.

Siden overgangen til Freiburg i 2017 så har 24-årige Koch spilt 82 ligakamper i Bundesliga. I fjør høst fikk han i tillegg sin debut for det tyske landslaget, og står nå med totalt to landslagskamper.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login