Nær avtale med landslagsspiller

Oppdatert: 12. August 2020

Irske Jeff Hendrick skal ifølge rapportene nærme seg en avtale med Newcastle.

Svært troverdige Simon Jones melder i dag at 28-åringen, som for tiden er uten klubb, skal ha kommet langt i forhandlingene med Newcastle. I går kveld meldte også den lokale journalisten Scott Wilson om at The Magpies nærmet seg en avtale med midtbanemannen.

Denne sesongen spilte Hendrick 24 ligakamper for Burnley, og spilte sin siste kamp for klubben før koronaavbrekket. Sean Dyche klarte ikke å overbevise spilleren om å forlenge sitt opphold i Burnley, og partene kom ei heller til enighet om en avtale for de resterende kampene.

Hendrick er svært anvendelig på midtbanen, noe som angivelig er en a grunnene til at Steve Bruce ønsker spilleren velkommen på Tyneside. Spiller som primært opptrer sentralt på midtbanen, har opptrådt flest ganger på høyrekanten denne sesongen, i tillegg til å spille sentralt, både offensivt og defensivt, samt til venstre. Spilleren har totalt 139 kamper for Burnley, og står med 215 kamper for Derby. Med flagget på brystet har det blitt 54 opptredener for Irland.

Ifølge rapporten i Daily Mail skal også Aston Villa ha forsøkt å overbevise Hendrick om en overgang. Tidligere har AC Milan og Manchester United blitt linket til 28-åringen.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login