Trenerjakten

Oppdatert: 03. November 2021

Newcastle håper å ha på plass en trener før lørdagens oppgjør mot Brighton, men klokken tikker.

Rapportene om at Newcastle var i avanserte forhandlinger med Villareal-trener Unai Emery ble i går publisert fra flere hold i et høyt tempo. Spanjolen bekreftet selv interessen i går. I dag har hovedpersonen selv kunngjort at han blir værende i den gule delen av Spania. Ifølge rapporten skal 50-åringen ha vært usikker på prosjektet, og også stilt seg spørrende til at andre trenerkandidater står for en helt annen fotballfilosofi.

Hovedkandidatene skal nå være Eddie Howe og Roberto Martinez. Mens førstnevnte har en klar tilknytning til flere spiller i Newcastle-stallen, har spanske Martinez stadig sverget til Graeme Jones ved sin side. Den midlertidige Newcastle-sjefen har vært Martinez’ assistent i Swansea City, Wigan Athletic, Everton og det belgiske landslaget. Martinez holder fortsatt koken som sjef for sistnevnte.

Ifølge Football Insider skal nevnte Howe nå være favoritten til å overta jobben. Samme publikasjon melder at Jones også er tiltenkt en fremtidig rolle i klubben, og at også Howe skal være interessert i ha Martinez-favoritten ved sin side.

Sky Sports melder for øvrig at Paolo Fonseca, som allerede har vært intervjuet at det nye Newcastle-regimet, er svært interessert i jobben. Ellers har også arbeidsledige Lucien Favre tidligere blitt linket sterkt til den ledige jobben.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login