Tiote ute resten av sesongen

Oppdatert: 14. February 2015

En skade kan sette ivorianeren ute av spill helt til sommeren. Nå kan han ha spilt sin siste kamp for Newcastle.

Sesongen har ikke vært det helt store så langt for Cheick Tiote. Men dårlig form er ikke lenger det den defensive midtbanespilleren trenger å bekymre seg mest for.

Ute i 10 uker?

En kneskade kan nå føre til at ivorianeren mister resten av sesongen i Premier League. Skaden oppstod under Afrikamesterskapet, og vil i verste fall føre til at spilleren mister de siste 13 ligakampene.

Det er fremdeles uklart hva legeundersøkelsene vil konkludere med, men The Chronicle melder at spilleren kan være ute i ti uker før han er tilbake i trening.

Spilt sin siste kamp?

Flere ganger har ryktene gått rundt et mulig salg av spilleren, som i høst uttalte at han ønsket å forlate klubben. Interesse fra Lokomotiv Moskva ble blant annet trukket frem, uten at en avtale kom i havn.

Med kun 12 spilte kamper så langt denne sesongen, vil det bli en hard kamp for å komme seg tilbake på laget når den tid kommer.

I verste fall kan Tiote, som til sommeren kun har to sesonger igjen av sin kontrakt, ha spilt sin siste kamp for Newcastle, dersom ikke en retur kommer raskere enn ventet. For både Abeid og Anita står klare til å kjempe om plassen ved siden av Colback, som har hatt en god sesong for de svarte og hvite.

 

 

You must be logged in to post a comment Login