Tioté: – Godt å være tilbake

Oppdatert: 18. December 2011

Ivorianer og midtbaneanker, Cheik Tioté, innrømmer at det var tøft, men herlig å få et etterlengtet comeback etter drøye to måneder på sidelinja.

Tioté: Forsvinner han i januar?

Mannen – som i neste måned drar for å delta i Afrika-mesterskapet – gjorde en god figur i sin retur i gårsdagens oppgjør mot Swansea etter en kneskade som har holdt ham borte fra gressmatta i lang tid.

Skadeoppholdet har fått en god del oppmerksomhet, både fra media og fans, ettersom Newcastles-spilleren har blitt koblet til storklubber som Chelsea, Man Utd og i senere tid Liverpool.

Ryktene skulle ha det til at spilleren oppsøkte en heksedoktor for å få bukt med problemene, og omsider fikk han altså gjort sin vellykkede gjeninntreden.

Tioté fortalte nufc.co.uk: – Ja, det er utrolig godt å være tilbake, fordi jeg har vært borte i så lang tid.

Midtbaneankeret nevnte i tillegg at det var en lettelse å kunne bidra og jobbe for laget, samt sin makker og franske venn, Yohan Cabaye.

– Det var høyst nødvendig for meg å kunne være i stand til å gjøre en innsats for kollektivet og min partner på midten, Yohan Cabaye, fordi det er lenge siden vi sist spilte sammen side om side.

Mot Swansea maktet ikke de sorte og hvite å sende ballen bak en imponerende Michel Vorm. Og var det ikke sisteskansen som stoppet skuddene, stod stolpene i veien.

– Vi skapte mange sjanser og var uheldige som ikke scoret. Men sånn er fotballen, og på en annen dag hadde vi kanskje puttet tre eller fire, forteller afrikaneren.

Cheick er imidlertid fast bestemt på at man skal legge kampen bak seg og heller tenke på onsdagens batalje mot West Bromwich.

– Vi må komme oss videre og kun ha neste kamp i tankene, avslutter en offensiv Tioté.

You must be logged in to post a comment Login