Terminlisten: Tøff start for McClaren

Oppdatert: 17. June 2015

I dag ble terminlisten for neste sesong offentliggjort, og det venter en tøff start for McClaren & co da de skal opp mot flere topplag de første ukene.

Det ble hjemmekamp både i åpningskampen, serieavslutningen og Boxing Day. Det hele starter med hjemmekamp mot Southampton den 8. august. De påfølgende 7 kampene møter vi Swansea (b), Manchester United (b), Arsenal (h), West Ham (b), Watford (h), Chelsea (h) og Manchester City (b). Altså blir det en tilsynelatende vanskelig start for Newcastle, med nesten bare topplag foruten hjemmekampen mot nyopprykkede Watford.

Tyne-Wear derbyene spilles i oktober og mars. Først ut er bortekampen mot Mackems 24. oktober, og returoppgjøret på St. James’ Park går 19. mars. Får vi snudd vår vonde statistikk mot Sunderland denne sesongen da?

Newcastle har fått et ganske greit juleprogram, med hjemmekamp mot Everton på Boxing Day (2. juledag). I den 36. serierunden, 30. april, får vi besøk av Crystal Pardew på Tyneside, mens sesongens siste hjemmekamp er mot Tottenham 15. mai.

Vi er i samtaler med Newcastle, og kommer i tillegg til hjemmekampene også til å tilby billetter til en rekke av sesongens bortekamper. Mer info om dette kommer så snart avtalen er i boks.

Du kan se hele terminlisten HER (ekstern lenke).

You must be logged in to post a comment Login