En oppdatering – 15. juni

Oppdatert: 15. June 2015

Det er ikke akkurat de store sakene som preger nyhetsbildet til Newcastle-fansen denne dagen. Men som alltid er det noe å skimte. Her er kommer en kort oppdatering av de mest interessante sakene. 

Oppgitt Gutierrez
Som sikkert mange har fått med seg, valgte John Carver å meddele avskjedigelsen til både Jonas Gutierrez og Ryan Taylor i løpet av samme telefonsamtale. Gutierrez kritiserer nå klubben for å være uprofesjonell, og er oppgitt over at han ikke fikk beskjed før siste seriekamp at kontrakten hans ikke ville bli fornyet. Grunnen er, ifølge ham selv, at han ville takke fansen på banen etter kampen, for aller siste gang.

Bas Dost på vei?
Vi har over en lengre periode vært linket til den nederlanske Wolfsburg-spissen. Dost scoret 20 mål for klubben som havnet på andre plass i Bundesligaen denne sesongen. Ifølge The Mirror skal Newcastle nå være svært nære å signere spilleren. Ifølge avisen skal prislappen være på ni millioner pund, og nederlenderen vil undertegne en fireårskontrakt. Det gjenstår å se om det avisen skriver er sant.

Remie Streete til Port Vale
Streete, som var en av dem som ikke fikk fornyet kontrakten sin med Newcastle denne sesongen, signerte i dag en toårsavtale med Port Vale. Den 20 år gamle forsvarsbautaen var i fjor på utlån i klubben, men fikk bare tre kamper. Dette som følge av at Newcastle valgte å tilbakekalle spilleren, grunnet spillerkrise i de bakre ledd. Streete ble videre utleid til Rangers under sesongen, men fikk der bare én cupkamp. Han fikk aldri en obligatorisk kamp for Newcastle, men ble tildelt plass på benken ved en rekke anledninger.

Algerisk landslagsdebut for Abeid
Den franskfødte algerieren fikk lørdag sin etterlengtede debut på Algeries A-landslag. Midtbanespilleren fikk et kort innhopp i 4-0-seieren over Seychelles. Abeid ble også tatt ut på A-landslaget i forkant av Afrika-mesterskapet, men måtte til slutt kaste inn håndkleet grunnet et brudd i en tå. Skaden gjorde også sitt for at 22-åringen kun fikk 16 kamper for Newcastle denne sesongen.

You must be logged in to post a comment Login