Tålmodige med tanke på salg

Oppdatert: 01. June 2018

Ifølge The Chronicle skal Benitez være bestemt på at klubben skal kvitte seg med Mitrovic.

Fulham, som lånte Mitrovic siste halvdel av sesongen, skal naturligvis være svært interesserte i å signere spissen. Serberen hamret inn 12 mål på 17 kamper for klubben, og var definitivt en av de viktigste bidragsyterne i kampen om opprykk til Premier League. Nå som Fulham spiller på det øverste nivået neste sesong, vil derfor klubben være en attraktiv arbeidsgiver for Mitrovic. London-laget har allerede blitt linket med en permanent overgang for spilleren, og klubben skal ifølge flere av disse være villig til å betale 15 millioner pund.

Det kan Fulham og andre se langt etter. Mitrovic skal bort, men klubben krever større summer for spissen. Ifølge The Chronicle skal prislappen være på minst 20 millioner pund. Newcastle kommer til å være tålmodige med tanke på serberens fremtid denne sommeren, og håper at spissens VM-deltakelse presser prislappen opp.

Benitez har en kvalitetsspiss øverst på listen sin, og vet at penger generert fra spillersalg vil være en viktig faktor i rekrutteringsarbeidet. Målgarantister koster flesk om dagen, og det vet Benitez. Mitrovic er heller ikke unntak fra regelen.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login