Supportercup 2022 – lørdag 4.juni

Oppdatert: 26. April 2022

Etter to år med avlysninger og pandemi, er endelig supportercupen tilbake! Lørdag 4. juni braker det løs på Hundsund kunstgress. Og Toon Army Norway skal selvsagt være med.

 

I tradisjonens tro skal Supporterunionen for britisk fotball igjen arrangere supportercup på Snarøya, utenfor Oslo.
Vi har ofte hatt med et lag på denne cupen, og håper å samle en gjeng også denne gangen.

Fra supporterunionens egne hjemmesider:

De første kampene spilles kl. 09.00, og finalen spilles ca kl. 17:00. Vi legger opp til et turneringsformat bestående av 36 lag fordelt på ni puljer.

Turneringen spilles på anleggets fire kunstgressbaner (7-er), som fikk nytt gress i henholdsvis 2018 og 2019, så forholdene kommer til å være ypperlige. Når det gjelder parkering, så er det mulig å bruke både Snarøya SKs parkeringsplass og parkeringshuset tilhørende Hundsund Grendesenter. Ellers ligger forholdene godt til rette for kollektiv transport med bussavganger (31-bussen) til og fra Oslo hvert tiende minutt.

Hvert lag kan disponere inntil 15 spillere pr. kamp. Alle lag må levere en skriftlig liste over spillere til sekretariatet før første kamp. Kun spillere som er medlemmer av sine respektive supporterklubber har lov til å delta, og arrangementet er alkoholfritt. Dette er regler som vi forventer at alle overholder.

Vi har ingen enorme ambisjoner for turneringen, men ønsker selvsagt at de som melder seg på har spilt litt fotball.

Meld deg på ved å sende mail til anders@newutd.no med følgende info:

Navn:
Alder:
Medlem: (ja/nei)
Posisjon: (kee/forsvar/midtbane/spiss)

Medlemmer vil bli prioritert.

You must be logged in to post a comment Login