Superduoen senket skjærene

Oppdatert: 26. August 2012

To lag med seier i sin åpningskamp møttes på Stamford Bridge lørdag kveld, og det var kvaliteten på Hazard og Torres som ble avgjørende.

Inn på Newcastle-laget kom Coloccini istedenfor Perch, mens Anita fikk sjansen da Tiotè måtte kaste inn håndkle like før start.

KONTROLL FRA HJEMMELAGET
Det er Chelsea som setter tonen i oppgjøret og gjør at vi blir spilt litt lave. På tross av dette skaper de ikke all verden. Vi kommer litt mer med i kampen før Chelsea får kampens største sjanse da Bertrand får ballen inne i 16-meteren, men skuddet er ikke godt nok. Like etter er det Torres som setter fart inn i feltet. Først finter han ut Santon før han tar en kjapp touch til siden. Anita slenger ut et bein og treffer Torres som rutinert går ut og det blir dømt straffe. Da Lampard sitter på benk er det Hazard som får ansvaret fra straffemerket og han setter straffen sikkert.
Vi greier etter dette ikke å skape de største sjansene, og hvis det skal skje noe må det komme fra vår franske magiker på kanten, bortsett fra han er det ikke mange som viser det lille ekstra. Det har derimot Chelsea, og det viser de like før pause.
Hazard mottar ball inne i feltet og legger et følsomt hælspark i retning Torres. Han klinker til med utsiden av foten og ballen fyker opp i krysset. Et forferdelig tidspunkt å få nummer to i sekken.

STANGER
Vi starter litt friskere i andre omgang, og Ben Arfa drar seg inn i feltet og fyrer av like utenfor noen minutter etter pause.
Vår største sjanse i hele kampen kommer etter 84 minutter og faller til Ba. Demba misser på sitt første forsøk på avslutning i feltet, men får nok en sjanse nesten alene mot Cech. Han fyrer derimot av en altfor svak avslutning der Cech gjør en enkel redning.
Alt i alt en svak kamp av oss der vi skaper alt for lite foran mål, det et Tiote var ute har nok litt å i si, men ikke nok til denne prestasjonen. Nå venter Atromitos i returkamp torsdag.

 

KAMPFAKTA

1-0 Hazard (str) 22 min
2-0 Torres 48 min

LAGOPPSTILLING
CHELSEA: Cech, Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole, Mikel, Meireles (Ramires), Bertrand, Hazard, Torres, Mata(Lampard)

NEWCASTLE: Krul, Simpson (Perch), Coloccini, Saylor, Santon (Raylor), Cabaye (Marveaux), Anita, Ben Arfa, Jonas, Ba, Cissè

 

You must be logged in to post a comment Login