Pardew øyner fortsatt Carroll-overgang

Oppdatert: 27. August 2012

Men manageren påpeker at det er en styreavgjørelse som skal til for at spissen returnerer til St. James’.

Som de fleste fans har fått med seg, har det vært kontinuerlige spekulasjoner om en retur til Newcastle siden Rodgers tok over skuta i havnebyen Liverpool. Og 35 millioner pund-mannen, som fortsatt ikke ser ut til å finne sin plass i scouser-drakta, er ikke avskrevet av manageren i nord.

Carroll selv skal i følge ryktene være interessert i en retur til Newcastle, men Rodgers har blankt avslått mulighetene for at spissen kan gå tilbake til sin gamle klubb på lån. Dermed er det et prisspørsmål som hovedsakelig avgjør ungguttens framtid. Og Pardew har i følge han selv ikke så mye han skulle ha sagt i den saken.

– Dette er en avgjørelse som tas over meg i systemet. Det er rett og slett en finansiell beslutning som vil bli tatt i styret hvis Liverpool sier seg villige til å la Carroll slippe, sier manageren i et intervju.

Når overgangsvinduet stenger førstkommende fredag, vil avgjørelsen være falt om hvorvidt 23 år gamle Andy Carroll setter seg på toget tilbake til Nord-England. De ferskeste ryktene skal ha det til at Newcastle vil gjøre et siste forsøk på å sikre seg den engelske spissens signatur for 17 millioner pund. Vi går med andre ord noen spennende og muligens kostbare dager i møte.

 

You must be logged in to post a comment Login