– Stor konflikt i lagbussen

Oppdatert: 04. May 2015

Britiske The Telegraph hevder at Krul og Coloccini barket sammen etter tapet mot Leicester.

Fabricio Coloccini kan miste kapteinsbindet de siste tre kamper av sesongen, etter at argentineren skal ha vært involvert i en slåsskamp med keeper Tim Krul. Episoden skal ha funnet sted i spillerbussen etter det ydmykende nederlag mot Leicester City lørdag. Det skriver britiske The Telegraph.

Carver, som nå har ledet laget til sitt åttende strake tap, får ikke mindre utfordringer om kampen virkelig har funnet sted. Etter at Janmaat og Williamson begge ble sendt av banen under kampen mot Leicester, er det atter en gang forsvarskrise i Newcastle. Å ta fra Coloccini kapteinsbindet i tillegg, kan føre til en total kollaps i bakre rekke for de svarte og hvite.

Avisen understreker selv at det usikkert hva som skjedde på vei til flyplassen lørdag. Bakgrunnen for slåsskampen, skal være en Krul som var rasende på det forsvaret og Coloccinis mangel på lederskap, som ble beskrevet som en “absolutt skam” av den tidligere Manchester United og Everton-forsvareren Phil Neville på Match of the Day.

Dersom argentineren mister kapteinsbindet i neste kamp mot West Bromwich Albion, der Newcastle desperat trenger en seier, er det trolig nettopp Krul eller Colback som tar over. Normalt sett ville Janmaat vært en god kandidat, men nederlenderen må sone sin suspensjon etter utvisningen mot Leicester.

Carver skal ifølge Telegraph ikke ha vært involvert i kampen mellom Coloccini og Krul på bussen, og bestemte seg for å løse konflikten mandag.

You must be logged in to post a comment Login