– Ansettes i løpet av søndag

Oppdatert: 03. May 2015

Ryktene om Steve McClaren går som aldri før. Men ansettelsen blir ikke nødvendigvis gratis.

Helt siden Pardews avgang har den tidligere landslagstreneren blitt trukket fram som en erstatter. Etter lørdagens tap mot Leicester, synes imidlertid ryktene å ha skutt enda mer fart.

Flere britiske aviser melder at McClaren vil bli ansatt som Newcastles nye manager/head coach allerede søndag. Dette for å berge laget fra det som synes å være nærmest et kontrollert nedrykk. Ryktene synes riktignok å stamme fra Sunday People, noe som gjør at man bør ta de med en klype salt.

McClaren måtte selv se at hans nåværende klubb, Derby, mistet sjansen til et opprykk til Englands øverste liga etter å ha tapt lørdagens kamp. Det førte naturlig nok til enda mer bensin på bålet for medias spekulasjoner.

Les også: En av historiens aller dårligste

The Chronicle-journalist Lee Ryder hevder imidlertid at dersom McClaren skal ansettes før sesongslutt, må Newcastle være forberedt på å kjøpe engelskmannen ut av Derby. Ifølge kilder journalisten har i klubben, skal prisen ligge på to millioner pund.

Spørsmålet er vel derfor om Mike Ashley er villig til å kjøpe ut manageren, eller om han tar sjansen på at Carver kan unngå å havne under streken i løpet av de tre siste kampene.

You must be logged in to post a comment Login