Steven Taylor forlater Newcastle

Oppdatert: 25. August 2010

Skysport melder nå at Steven Taylor og Newcastle ikke er kommet til enighet, og at klubben dermed har satt den 24-år gamle stopperen på transferlisten.


Newcastle har den siste tiden vært i forhandlinger med Steven Taylor om en ny kontrakt, da hans nåværende avtale utløper neste sommer. Nå skal kontraktsforhandlingene ifølge skysports.com ha strandet, og Steven Taylor skal nå være satt på transferlisten av klubben. Taylor skal ifølge ryktene ha krevd nærmere 600.000 kroner i uka, mens Newcastles tilbud lå omkring 400.000 kroner.

Steven Taylor er en av få spillere i dagens stall som er fra Newcastle, og han har vært i klubben gjennom hele sin karriere. Debuten kom mot Mallorca i 2004, og det har siden blitt nærmere 200 kamper for klubben han alltid har elsket. Taylor har de siste sesongene vært en av de aller mest populære spillerene på St. James og at en av klubbens store kjæledegger forlater klubben på denne måten vil utvilsomt vekke følelser hos mange, både i forhold til spilleren og klubben.

You must be logged in to post a comment Login