Spillervurderinger: Newcastle 3-3 Crystal Palace

Oppdatert: 31. August 2014

En 18-åring kuppet showet i en svak forestilling fra Newcastle. Se hvordan vi vurderer gårsdagens prestasjoner.

Crystal Palace sjokkåpnet på St. James Park i lørdagens kamp. Til tross for at Newcastle utlignet før pause ved Daryl Janmaat – og burde være fulle av selvtillitt da lagene gikk til pause, ble det nok en kalddusj tidlig i andre omgang.

I pre-season var 18 år gamle Rolando Aarons Newcastle`s beste spiller. I sesongstarten har det dessverre ikke blitt belønnet i form av spilletid. Mot City kom han riktignok innpå, men Gabriel Obertan ble byttet inn før unggutten. Mot Aston Villa ble han vraket fra kamptroppen. Med 1-2 på tavla og 67 minutter på klokka, var det duket for Rolando Aarons – og han kuppet hele showet og litt til.

Denne sesongen kommer vi i Toon Army Norway-redaksjonen til å vurdere Newcastle-spillerne etter hver kamp. Spillervurderingene etter kampen mot Crystal Palace er gjort av Kyrre Øye.

 

Spillervurderinger 1-10

Tim Krul: 6

Det var lite vår solide sisteskanse kunne gjøre med scoringene til Palace. Bidro med flere solide redninger, bak et særdeles vaklende forsvar.

Daryl Janmaat: 7

Fortsetter å imponere. Er bra offensivt, noe som ble belønnet med scoring. Defensivt er han god en mot en. Litt å hente på posisjoneringen defensivt ved noen anledninger.

Mike Williamson: 5

Scoret sitt første mål for Newcastle på slutten. Ellers slet Williamson sammen med sin makker Coloccini gjennom store deler av kampen. Svakt markeringsspill.

Fabricio Coloccini: 4

Samme utfordring som makker Williamson. Svakt markeringsspill og ute av posisjon. Vinner for få dueller.

Massaido Haidara: 7

Spiller sin beste kamp i Newcastle-trøya. Gjør en godkjent kamp defensivt. Offensivt var Haidara meget aktiv, og skapte flere farlige situasjoner langs venstresiden.

Moussa Sissoko: 3

På sine beste dager kan han se ut som en Yaya Toure i Newcastle-drakt. På sine verste dager er han en vandrende katastrofe. Sissoko har hatt verre kamper, men det var lite som fungerte mot Palace. Mange involveringer, men gjør feil valg gjentatte ganger. Klønete med ball og konstant ute av posisjon defensivt. Dagens festbrems.

Jack Colback: 6

Newcastle`s beste spiller de to første kampene. Hadde en brukbar dag på jobben i går. Løper mest av alle. Flink til å variere i pasningsspillet. Lagets beste dødballfot.

Remy Cabella: 4

Det fungerer ikke for vår nye stjernespiller. Dribler seg stadig fullstendig bort, og gjør mange rare valg med ball. En av hans dødballer endte med scoring, men de 10 øvrige dødballene han tok seg av hørte hjemme i sunday-league. Mange fine detaljer og touch, men de utføres som regel i upressede situasjoner, og ikke når han skal ta seg forbi motstanderen.

Yoan Gouffran: 5

Nok en svak kamp av Gouffran. Som alltid en upåklagelig innsats, men det fungerer ikke helt for franskmannen. Er tidvis involvert offensivt med Haidara i første omgang, men evner ikke å skape de farlige situasjonene som en offensiv kantspiller skal.

Siem de Jong: 5

Viser ved noen anledninger at han er en smart spiller, med gode bevegelser og et bra touch og overblikk. Blir dessverre altfor usynlig de 79 minuttene han er på banen.

Emmanuel Riviere: 4

En spiller som vil veldig mye, men til liten nytte. Kommer seg ikke i riktige posisjoner. Har noen små øyeblikk i andre omgang, men dårlige valg så ut til å være en fellesnevner blant våre franskmenn mot Palace.

Rolando Aarons: 8 (inn etter 67min)

Dagens mann. Brukte fem minutter på banen før det ble scoring på en fin heading etter en corner. Har en fantastisk venstre innleggsfot, men viste prov på at han også kan bruke høyrebeinet. Var nær scoring på et innlegg/skudd som skrudde innover og like rundt stolpen – før han nok en gang svingte ballen inn foran mål – en ball som traff stolpen, før Williamson pirket den i nettet. Best i pre-season og best i dag. Må starte mot Southampton om to uker.

Ayoze Perez: – (inn etter 79min)

Fikk drøyt ti minutter på banen uten å presentere seg nevneverdig.

Vurnon Anita: – (inn etter 79min)

Kom inn for en skadet Janmaat på slutten. Tapte duellen i forkant av 3-3 målet.

You must be logged in to post a comment Login