Spillerne tilfreds med sesongstarten

Oppdatert: 30. August 2010

Etter å ha kapret fire poeng på de tre første kampene er det en fornøyd spillergruppe som nå får et lite opphold frem mot neste kamp, som er Blackpool 11. september.


En av murbrekkerne på midten som har stått frem i sesongstarten er Alan Smith. Han er godt fornøyd med laget så langt og påpeker at fjorårets sesong i Championship har gjort laget tøffere.

– Vi mestret å spille mot disse type lagene forrige sesong, hvor Smith henviser til den tøffe bataljen mot Wolves.

– Hele laget har tatt store steg de siste 12 månedene, og det er morro å spille mot den type lag, når vi presterer bra.

Likevel følte den hardtkjempende midtbanespilleren at Newcastle fort kunne hatt med seg alle tre poengene hjem til tyneside.

– Vi er skuffet over at vi ikke vant, men vi spiller på bortebane mot et godt lag. Vi er fornøyd med å ta et poeng, avslutter Smith.

Fornøyd med fire poeng på tre kamper

Jose Enrique har hatt en lysende start på sesongen og fortsetter han sin gryende form så er vårt råtips at han blir en utfordrer til en plass på årets lag. Samtidig som han var greit fornøyd med et poeng på Molineux lørdag ettermiddag, var han også opptatt av Wolverhampton sitt til tider grisete spill.

– Hvis de ønsker å spille på den måten, okey. Vi skal ikke bry oss om det, men vi må også spille tøft tilbake.

– En del av taklingene deres var ikke bra, men sånn er fotballen. Vi tok med oss et poeng, og tenker ikke noe mer over det nå.

Hos Jose Enrique kunne man også spore en liten skuffelse, men sett sesongstarten under ett så var han godt fornøyd.

– Selv om jeg føler vi kunne tatt med oss alle tre poengene mot Wolverhampton, så var det ikke et dårlig poeng.

– Selvsagt kunne vi hatt fler poeng, men fire poeng er bra.

Ingen kasteball

En spiller som også har hatt en fin start på comebacket i Premier League er Fabricio Coloccini. Han slet i sitt forrige møte med verdens beste liga, men nå ser det ut til at “Colo” har tilpasset seg Premier League. Kanskje ikke overraskende at våre to tidligere La Liga proffer påpeker det stygge spillet ute på Molineux lørdag ettermiddag, men også Colo er opptatt av at Newcastle må takle den type lag og prøve å spille fotball.

– Det var tøft utpå der, men vi vet at det vil bli sånn mot enkelte lag.

– Vi vet at vi kan spille god fotball, og selv om lag vil spille tøft mot oss, så er vi forberedt på å håndtere det også.

Coloccini påpeker også at det var et godt poeng å ta med seg hjem til Tyneside etter en tøff batalje på Molineux, men han mener allikevel at det strengt tatt burde vært tre poeng.

– Jeg mener vi uten problemer burde vunnet kampen i andre omgang, det var det vi prøvde på, men vi havnet under i første omgang og det gjorde jobben vanskelig for oss, forteller “Colo”.

– Vi bommet på sjansene våre i første omgang, og hadde også flere sjanser i andre omgang utenom scoringen. Det er bra at vi skaper mye sjanser, men vi må være flnkere til å utnytte dem, sier den argentinske landslagsspilleren som nå vender blikket mot neste kamp.

– Et poeng er bra å ta med seg, vinner vi nå mot Blackpool så har vi hatt en glimrende start på sesongen, avslutter Coloccini.

You must be logged in to post a comment Login