– Spillerne fortjener juleferie

Oppdatert: 23. December 2011

Alan Pardew tok seg tid i førjulstiden, til å levere sin rapport på status i klubben rett før jul. Han har visstnok ingen kvaler ved å nyte julemiddagen på tross av at The Magpies ikke har vunnet på sine siste 6 kamper i serien.

Klubben hadde en fantastisk start på sesongen, og lå lenge blant topp 4. Pardew mener likevel spillerne nå fortjener å ta julefeire, kort som den er for fotballspillere i England.” – Ja, 17 kamper, 27 poeng er langt mer enn vi kunne håpe på før sesongen startet, men om vi kunne klare 30 poeng halvveis i serien, vil jeg være meget fornøyd”, fortalte Pardew.

Manageren mente også at skaden til Steven Taylor, sammen med skadeproblemene til Cheik Tiote og Fabricio Coloccini, toppet med suspensjoner på Cabaye, Gutierrez og Gosling hadde gjort sitt til å bidra til klubbens form den siste tiden.

At man dog ikke har klart å ta mer poeng mot Swansea og West Brom de siste kampene, føles som man ikke tok vare på en stor mulighet, da både Tiote og Coloccini var tilbake i spill. Pardew fortsatte: “- Man blir bare skuffet,vi var i en perfekt posisjon. Vi hadde to kamper vi forventet å vinne, og det er utrolig skuffende å komme ut av dem med så lite. Heldigvis er det nye muligheter hele tiden i fotball, og vi må nå gjøre opp mot Bolton. Våre resultater tidligere denne sesongen, gjør at vi legger press på oss selv. Det må vi bare tåle. Nå må vi bare være store nok til å snu skuta.”

Newcastle reiser på  Boxing Day til Bolton for å jage sine første seier siden 2-1 kampen hjemme mot Everton tidlig i november. Yohan Cabaye er da tilbake etter suspensjon, men Davide Santon er ute med en kneskade. Vi kan nesten ikke vente med å få julaften unna, så vi kan kose oss med fotball 2. juledag

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login