Spansk spiss sluttfører overgang

Oppdatert: 14. August 2017

Alt tyder på at Newcastles lange spissjakt går mot slutten. Joselu (27) har nemlig ankommet byen for å signere for klubben.

Stoke-spissen har ikke klart å finne seg til rette i Premier League, og ble leid ut til spanske Deportivo La Coruña forrige sesong. Der noterte den høyreiste angriperen seg for seks fulltreffere på 24 kamper. Tre av scoringene kom mot Real Madrid og en av dem mot Barcelona! Joselu startet imidlertid låneoppholdet med en kneskade som satte ham ut av spill helt frem til desember. Sesongen ble avsluttet med en akillesskade, som resulterte i at spissen ikke var involvert i de fire siste ligakampene. I Stoke-drakten fikk spilleren bare tillit i 27 kamper. På disse noterte han seg for fire scoringer og fire målgivende pasninger. Verdt å merke seg er at Joselu bare fikk starte 13 av disse kampene.

Spanjolen har vist lovende takter i sesongoppkjøringen. Joselu leverte to scoringer mot både Bolton og St. Pauli. På Twitter har en stor skare Stoke-fans vist misnøye med at spissen ikke fikk flere sjanser i den røde og hvite drakten.

Joselus fotballkarriere startet i Celta de Vigo og har foruten allerede nevnte klubber spilt for Real Madrid, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt og Hannover 96. Han kan også vise til landslagsfotball på U-nivå. Det meldes at spissen koster Newcastle rundt 5 millioner pund.

You must be logged in to post a comment Login