Siste: Coloccini kan rekke derbyet

Oppdatert: 26. October 2013

Alan Pardew har avslørt at kapteinen mot alle odds likevel kan rekke derbyet mot Sunderland.

Den argentinske landslagsspilleren har vært plaget av en lyskeskade, og fikk lov til å reise tilbake til Sør-Amerika tidligere denne måneden for å hjelpe til rehabilitering. Det har vært fryktet at Coloccini kanskje ikke er tilbake før jul, men han har denne uken returnert til trening denne uken. Nå avslører Pardew at det ikke er umulig at argentineren dukker opp i derbyet på søndag.

– Ikke langt unna
– Colo er ikke så langt unna, så det vil være “touch and go” for både han og Steven Taylor. Vi blir nødt til å ta et valg lørdag eller søndag, når vi mener det er riktig å ta denne avgjørelsen, sier manageren, og legger til:

Colo har hatt en veldig god uke. Vi lot ham være i Argentina i fire eller fem dager bare for å la skaden roe seg, og det har vært en god beslutning. Vi krysser fingrene, for det ville være et stort løft for oss om han kunne komme tilbake til kampen.

Taylor også nær

Manageren forteller videre at Coloccini trolig vil være tilbake mot Manchester City eller Chelsea (neste lørdag) om han ikke rekker søndagens kamp. Med Mbiwa suspendert, kunne Pardew sitte igjen med kun Mike Williamson som sin eneste midtstopper til kampen, men i likhet med Coloccini, kunne Steven Taylor også gjøre en raskere enn forventet tilbakekomst.

– Steven har trent og vi kommer til å se om han kommer til å starte på søndag, avslutter Pardew.

You must be logged in to post a comment Login