Simpson håper på snarlig retur

Oppdatert: 07. September 2012

Høyrebacken håper å være tilbake inne tre uker.

Etter at 25åringen haltet av banen mot Aston Villa sist helg, har det vært kaotiske tilstander i Newcastleleiren. Med nok en forsvarer satt ut av spill begynner det å bli tynt i bakre rekke, og med gårsdagens nyhet om Coloccinis skade, ser det ut til å kunne bli en stund før forsvarsfireren er tilbake på topp. Simpson prøver likevel å berolige fansen med at han satser på en snarlig retur til fotballbanen.

– Jeg har aldri hatt problemer med hamstringen før, så det er ikke en gammel skade som er slått opp. Likevel kjente jeg med en gang at noe var galt og at jeg måtte av banen, sier høyrebacken.

Resultatene fra røntgen kom på onsdag, og i følge Simpson selv er det snakk om maksimum 4 uker på sidelinja. Med landslagspause denne helga, betyr det et avbrekk på 2 eller 3 kamper.

– Når jeg først fikk en trøkk, passet det bra å få den nå som vi har to ukers pause, sier Simpson i et intervju. Han er likevel bevist på at skaden tar den tiden den tar, og at det ikke er annet å gjøre enn å ta en dag av gangen.

Med Ryan Taylor satt ut av spill i alt fra 5 til 12 måneder, haster det likevel for Pardew å få høyrebacken tilbake i kampform. Spesielt siden backplassen ikke ble prioritert i overgangsvinduet, som nå er stengt, og avtalen med Matiheu Debutchy rant ut i sanden. Fansen og laget går noen spennende ligarunder i møte, med en backrekke som kan bli bestående av Anita, Williamson, Steven Taylor og Santon, om ikke Coloccinis skade viser seg å være av det kortvarige slaget.

 

You must be logged in to post a comment Login