Blir ikke kvitt Ranger

Oppdatert: 09. September 2012

Nile Ranger hadde i fjorsesongen en god periode på utlån hos Sheffield Wednesday. 8 kamper og to mål. Derfor ønsket Wednesday manager Dave Jones å hente Ranger på lån igjen denne sesongen.

Noe som hadde passet Newcastle helt utmerket, da spissen har meget lite tillit eller fremtidsutsikter i klubben. Ranger skal ha brukt såpass lang tid på å svare Jones, så Wednesday ble tvunget til å se seg om andre steder. Så kan det argumenteres i om Ranger er såpass glad i klubben at han ønsker å bli for lojalitetens skyld, eller om det handler om at han i 2010, skrev under på en meget pen kontrakt, da spilleren fortsatt hadde talent og potensiale. Det er hvertfal ingen tvil om at Pardew ønsker å kvitte seg med spilleren, for å frigjøre rom i lønnsbudsjettet.

Alan Pardew ga Ranger gladelig sjansen på førstelaget i 2010, men påpekte at unggutten må skjerpe sin oppførsel og te seg som en profesjonell. Det har Ranger på ingen måte gjort. Listen over uheldige episoder utenfor banen er lang, og Ranger skal snart igjen møte i retten for tidligere uhell. For å gjøre saken enda bedre har han nå også pådratt seg en skade som setter han ut av spill i 4 uker.

Newcastle har i hele sommer forsøkt å selge spissen, men hans høye lønn og klammeri med loven gjør spilleren lite aktuell for andre klubber. Spilleren på 21 år kan allerede ha ødelagt sin fotballkarriere, noe som er trist med tanke på at gutten faktisk har et enormt potensiale spillemessig. Men han fremtid på Tyneside ser allerede blek ut, så får vi bare se om gutten er fornøyd med kun å hente lønningsposen sin.

kilde: nufcblog.com

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login