Shefki Kuqi til Newcastle

Oppdatert: 10. February 2011

Shefki Kuqi skal være på vei til Newcastle som en nødløsning på topp, melder mange britiske medier. Oppdatert: Kuqi er klar for klubben!

Ifølge Daily Mail skal 34-åringen være i Newcastle for å ta den medisinske testen. Det har ikke blitt forhandlet frem en kontrakt enda, men det meste tyder på at dette bare blir en kortvarig løsning ut sesongen. Som kjent har manager Alan Pardew svært få å velge i mellom i angrepet, ettersom Ameobi er skadet og Carroll byttet klubb på siste dagen i overgangsvinduet i januar.

Kuqi ble født i Kosovo, men flyktet til Finland på 90-tallet. Etter suksessfulle opphold i de finske toppklubbene HJK Helsinki og Jokerit, ble han plukket opp av Stockport som da spilte i The Championship. Etter det har han i tur og orden vært innom både Sheffield Wednesday, Ipswich, Blackburn, Crystal Palace, Fulham, Derby og Swansea. I sistnevnte klubb slet Kuqi så mye med spilletid at partene ble enige om å si opp kontrakten. Nå er han altså på vei til Newcastle i divisjonen over…

You must be logged in to post a comment Login