Preview: Blackburn – Newcastle

Oppdatert: 10. February 2011

Neste stopp er Ewood Park og Blackburn Rovers for Alan Pardew og hans menn. Sammen med 4.750 fans reiser de lørdag ettermiddag til Lancashire for å fortsette suksessen fra sist helgs andre omgang mot Arsenal.

Kick off: 16.00 Lørdag 12. Februar

Fortsette i samme spor

Newcastle tok et sterkt poeng hjemme mot Arsenal sist helg, men det er mot lag som Blackburn og de rundt oss på tabellen vi skal innkassere poeng. Det er imidlertid ingen enkel motstander som står for tur. Blackburn har hatt et godt tak på Newcastle de siste årene, og klubben som sparket Sam Allardyce før jul har forsterket laget i januar med blant andre Roque Santa Cruz og Jermaine Jones. Newcastle er avhengige av å ta opp tråden fra forrige kamp og spille sitt eget spill, ellers blir man fort offer for Blackburn sin fysiske spillestil som de er eksperter på når de er hjemme på Ewood Park. Skadeproblemene til Newcastle er fortsatt omfattende. Shola Ameobi, Stephen Ireland, Hatem Ben Arfa, Dan

Joey: F*** you Morten. Gamsten: Du Joey, ha du løst å spis mæddag med mæ en dag?

Gosling, Alan Smith, Ryan Taylor, Haris Vuckic og Kazenga LuaLua er alle skadet. Steven Taylor rekker heller ikke denne kampen, men skal være tilbake i trening f.o.m neste uke. Leon Best og Nile Ranger ble begge holdt tilbake på Tyneside denne uken til tross for at de begge var kalt opp til landslagsspill, men det er ventet at begge er med mot Blackburn. Vår nye finske angriper Shefki Kuqi er ventet å starte på benken.

Panzerlaget

Blackburn er og blir et tøft lag å spille mot. Med typer som Christopher Samba, Ryan Nelsen, Roque Santa Cruz så inviteres enhver motstander til dueller og atter dueller. Med ny manager på plass i Steve Kean har de også gradvis begynt å spille litt mer fotball, men med et mannskap utformet av selveste Big Sam Allardyce så er ikke akkurat plankekjøring. Sist lagene møttes spilte Blackburn i en “tight” 5-1-3-1 formasjon. La oss håpe de ikke ønsker å drepe en fin lørdag ettermiddag med kynisk panzerfotball. Mens Newcastle er et av lagene som er hardest rammet av skader, så har Blackburn så og si fullt mannskap. Unggutten Phil Jones er derimot skadet og ute for resten av sesongen.

Watch out for

– Christopher Samba. Er klin gærn på dødballer og Blackburn Rovers liker dødballer.

– Nile Ranger. Jager fortsatt sitt første mål i Premier League, og han kommer nærmere og nærmere. Var glimrende da han kom inn mot Arsenal og får garantert en rolle i kampen mot Blackburn.

Sannsynlig lagoppstilling

Harper; Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique; Barton, Nolan, Tiote, Jonas; Løvenkrands, Best

Dommer: Stuart Attwell

TV: Kampen vises ikke på TV2´s Premier League kanaler, men er tilgjenlig for Tv2Sumo og Altibox abbonenter.

Kampen kan du diskutere i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login