– Seirene vil komme

Oppdatert: 20. December 2011

Alan Pardew insisterer på at onsdagens hjemmekamp mot West Brom ikke er en “må vinne”-kamp, men forteller at han har trua på å ta med seg alle tre poengene.

Selv om Newcastle styrte mye av kampen mot Swansea på lørdag, måtte laget ta til takke med et 0-0 resultat. Dette er den femte kampen til Newcastle hvor vi ikke har stått igjen som vinner.
Men Pardew er ikke bekymret av den grunn, han sier han vet at vi har gode prestasjoner i vente og at dette ikke er langt igjen før de skal være tilbake på vinnersporet.
– Nei, jeg tror ikke det. Svarte manageren etter spørsmål fra nufc.co.uk, når de spørte om Newcastle måtte vinne onsdagens kamp mot West Brom.
– Vi skal fortsette å kjøre på og spille bra, så vil seierne komme tilslutt.
– Prestasjonene til West Brom har gått mye opp og ned i det siste, men Roy Hodgson er veldig disiplinert.
– Det vil bli en tøff kamp for oss. De forsvarer seg dypt og vil komme med spørsmålene. Vi må komme med de riktige svarene, noe vi dessverre ikke klarte på lørdag.

Pardew får et lite dilemma når det er snakk om midtbanen foran onsdagens kamp. Cabaye er suspendert sammen med Dan Gosling, mens Guthrie sliter med skade. Dette betyr at Tiote kan bli satt sammen med Abeid, Vuckic eller Smith. Pardew forteller at avgjørelsen kan komme sent.
– Jeg kommer nok til å sove på avgjørelsen til i morgen, men de to unge gutta har forhåpentligvis en stor framtid her, så dette er en god sjangse for de. Det har også Alan Smith og kanskje to, tre andre alternativer.

 

Kampen mot West Brom kan du diskutére her!

 

Twitter: @HenrikR_TAN

You must be logged in to post a comment Login