Seieren glapp på overtid

Oppdatert: 23. July 2012

Mehdi Abeid så ut til å bli matchvinner med en sen scoring, men Fenerbahce kjempet seg inn i kampen igjen og satte inn utligningen i kampens siste spilleminutt.

Pardew valgte å stille med et lag som besto av en god blanding av reserver og etablerte spillere. Romain Amalfitano ble skadet på oppvarmingen og ble erstattet av Marveaux.

Elliot, Simpson (Santon 68), Tavernier, Coloccini, R.Taylor, Tiote (Bigirimana 59), Gosling (Abeid 73), Obertan (Sh.Ameobi 75), Marveaux (Gutierrez 59), Vuckic (Sa.Ameobi 46), Ba (Cisse 68).

På en regnfull bane i Østerrike var det Newcastle som startet best. Både Haris Vuckic og Cheik Tiote hadde sjanser til å sende Pardews menn i ledelsen, men ingen av dem lykkes i å overliste tyrkernes keeper.

Newcastles sisteskanse Elliot hadde lite å arbeide med. Først etter hvilen måtte han ut i full strekk da Fenerbahces Alex skjøt like utenfor mål på et farlig skudd.

Papiss Cisse fikk sine første preseason-minutter da han kom innpå drøye 20 minutter før slutt. Det samme gjode Mehdi Abeid, som med en utsøkt avslutning fant veien til nettmaskene da det var spilt 76 minutter av kampen.

Ameobi-brødrene og Cisse hadde muligheter til å punktere, men Gunok i Fenerbahce-buret rensket unna det som kom. I stedet fikk brasilianeren Cristian Baroni sjansen til å utligne, og den tidligere Corinthians-spilleren gjorde ingen feil. Dermed ble 1-1 sluttresultatet.

– Det var en kamp vi skulle ha vunnet. Men på dette nivået må du holde oppe prestasjonene i 90 minutter. Fenerbahce er et Champions League-lag, og da straffer slikt seg, sa en misfornøyd Alan Pardew om kampen.

Her ser du målene.

Newcastle møter Olympiakos og Braga på henholdsvis fredag og lørdag i Algarve i Portugal.

You must be logged in to post a comment Login