Loic Remy nestemann på lista?

Oppdatert: 24. July 2012

Etter å mislykkes med å hente inn Luuk de Jong og Andy Carroll kan det nå se ut som om Newcastle nok en gang vender fokuset mot Frankrike.

Det må imidlertid legges til at Carroll-dealen lever i høyeste grad, men for tiden er kravene fra Liverpool langt høyere enn det Newcastle er villige til å gi for 23-åringen. Liverpool skal visstnok kreve så mye som £20m og en permanent overgang, mens Ashley og co helst vil få til en utlånsavtale med en klausul om kjøp omkring £11-12m.

Den fastlåste situasjonen har ført til at Magpies nå ser på andre alternativer og en av disse skal være den 25 år gamle Loic Remy. Remy får til daglig utbetalt lønnen sin i Olympique de Marseilles. The Chronicle skriver av spillerens kontrakt utløper etter kommende sesong, noe som står i kontrast til Marseilles offisielle hjemmeside, om.net, som i 2010 skrev at Remy hadde skrevet under på en 5-års kontrakt.

Loic Remy kan bekle spissrollen og kan også skyves ut på begge kanter. Spilleren har 17 A-landskamper for “Les Bleues” med 4 mål.

Marseilles har for tiden økonomiske problemer og kan bli tvunget til å selge sin stjernespiss. Enkelte medier spekulerer i at Remy vil kunne koste oppmot £15m.

Det er ingen tvil om at Alan Pardew leter etter en klassespiss som kan øke konkurransen og mulighetene i dagens tropp.

You must be logged in to post a comment Login