Ryan Taylor tilbake på banen

Oppdatert: 01. October 2014

En liten gladsak i en tung tid for Newcastle United. Tirsdag kveld spilte Ryan Taylor sin første fotballkamp på over to år.

Newcastle tok i mot Carlisle til treningskamp på treningsfeltet i Benton tirsdag kveld. Et sterkt Newcastle lag som besto av blant andre Rob Elliott, Adam Armstrong, Haris Vuckic, Ayoze Perez og Facundo Ferreyra sendte gjestene hjem til Cumbria med 8-0 i sekken. I tillegg til Perez sine fire scoringer var et etterlengtet comeback av Ryan Taylor det store høydepunktet.

To år med skader

De to siste årene har vært et skademareritt for den sympatiske scouseren. Han spilte de første 45 minuttene og bidro med en assist, før han ble byttet ut i pausen. Viktigst av alt var derimot at Taylor kom seg smertefritt igjennom, noe han heldigvis gjorde.

Skademarerittet startet i August 2012 da Newcastle tok i mot Atromitos fra Hellas til kvalifiseringskamp for gruppespillet i Europa League. Taylor røk korsbåndet og dermed var sesongen 2012/13 spolert. Rekonvalensen gikk bra en god stund for Taylor og grunnet god progresjon i opptreningen var det på våren 2013 snakk om at han kunne være tilbake i en av de siste kampene tross spådommene om at sesongen var over.

Fra vondt til verre

Istedet for comeback ble vondt til verre. I april 2013 slo han opp igjen skaden på trening, og dermed var det på`n igjen med operasjoner og opptrening. Dermed røk også sesongen 2013/14 for Taylor.

Da Newcastle startet pre-season i sommer var Ryan Taylor med så smått, men det er ikke før de siste ukene at han har vært involvert i fotball-øktene på treningsfeltet. Det tar nok fortsatt noen uker før han er klar for å være med førstelaget, og kan bidra med frisparkfoten som senket Sunderland i August 2011. Forøvrig sist gang Newcastle slo erkerival Sunderland.

 

 

You must be logged in to post a comment Login