Rolando Aarons hyller Benitez

Oppdatert: 30. June 2016

Rolando Aarons har som mål om å spille seg inn i startoppstillingen til Rafael Benitez kommende sesong og hyller samtidig managernes ferdigheter. 

Aarons gikk glipp av store deler av forrige sesong grunnet skade og rakk bare 11 kamper på en sesong, likevel rakk han å avslutte med mål og 5-1 seier mot topplaget Tottenham.

20-åringen tror han kan lære mye av Benitez, som skal ha gitt han den virkelige grunnen til hvorfor han fikk så få sjanser forrige sesong, tross skadene.

rafa-benitez-nuevo-entrenador-del-newcastle

Aarons ser frem til å utvikle seg ytterligere under Benitez

«Han er en topp, topp manager som vi fikk se på formen til laget etter hans ansettelse.» Forteller Aarons til nufc.co.uk.

«Det tok han noen uker å velge det beste laget og når han først klarte det, fikk han hele laget samlet og motiverte til å gjøre jobben. Dessverre ble det for kort tid, men han er en topp manager.»

“Jeg er ulykkelig når jeg ikke spiller, og jeg har snakket med han noen ganger nå og han har gitt meg sannheten. Jeg snakket med han før Tottenham kampen hvor han fortalte meg hvorfor jeg har blitt utelatt og hva jeg må jobbe med, noe jeg har lyttet til. Han tok meg inn mot Tottenham, han er en topp manager og jeg kan lære mye av han.»

Aarons forteller at hans forberedelser for neste sesong blir avgjørende for både han og laget, og ser frem til å imponere Benitez og få sitt gjennombrudd.

«Forhåpentligvis får jeg flere muligheter denne sesongen». Forteller han.

«Hver treningskamp i sommer er viktig, for en kan da kan vise manageren hva en kan utrette.»

«Spille kamper, score mål – det er hva jeg elsker å gjøre, skaffe målgivende og score mål. Det er en slik spiller jeg er og hvordan jeg ønsker å bygge min profil rundt.»

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login