Roland Aarons er fremtiden!

Oppdatert: 10. August 2016

Sent onsdag kveld blir det bekreftet fra Newcastle at vår venstreving Rolando Aarons har signert ny 5-års kontrakt!

Du vant kanskje ikke vikinglottoen i kveld, men like gode nyheter er det at Aarons endelig har signert ny kontrakt. Den nye kontrakten binder han til St. James’ Park frem til sommeren 2021.

Elsker klubben

Rolando forteller til klubbens hjemmeside at han elsker klubben og at dette er beviset for det. Mye av æren skal visst Rafa Benitez ha, og Aarons sier selv at dette er mye av grunnen til at han nå signerer en ny kontrakt.

“Under den nye manageren er det et prosjekt på gang her and det en klubb som tenker på fremtiden. Han har troen på meg, og jeg håper å kunne betale tilbake han, supporterne og familien min for støtten.”

Starten på hans profesjonelle karriere har så langt vært plaget av skader og diskusjoner rundt kontrakten hans. Han har spilt 17 kamper for Newcastle og står så langt med 3 mål, og i fjorårsseongen spilte han også en del på venstrebacken.

Denne sesongen vil han nok sikte seg inn på en startplass på laget, og da på venstrekanten. Mange håper nok han har og Ritchie vil bli to giftige kantspillere som kan servere innlegg til Perez, Armstrong, Gayle og selvfølgelig luftkongen Mitrovic.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

 

You must be logged in to post a comment Login